Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > Č > Českej Eminem > Českej Eminem

Karaoke k písni: Českej Eminem - Českej Eminem


Text Písně - Českej Eminem - Českej Eminem Text Písně - Českej Eminem - Českej Eminem
Překlad Písně - Českej Eminem - Českej Eminem Překlad Písně - Českej Eminem - Českej Eminem
Videoklip k Písni - Českej Eminem - Českej Eminem Videoklip k Písni - Českej Eminem - Českej Eminem
Karaoke k Písni - Českej Eminem - Českej Eminem Karaoke k Písni - Českej Eminem - Českej Eminem




Já nemůžu pomoct si, furt musím krást, asi jsem nemocnej, furt musím krást. 2x

Je tu zpět, zas u nás, zas bručí, neměl krást, je tu zpět, zas u nás, zas bručí, neměl krást, neměl krást, neměl krást, neměl krást, neměl krást.


Mě říkali mistr. Já krad jsem jak twistr. Já uměl i mlátit i daně krátit. Snad ňáký prachy jsem zapomněl vrátit. Jak na podzim jabka i ženský klátit.
Furt žabce mít, né jen o něm snít. Svý potřeby chci nakrmit. Já vím, ty umíš i jiný věci, otevři pusu dělej je přeci. Vohni se broučku pro svoje mejdlíčko, ty moje čisťounká překrásná kočičko. Jak Bob a Bobek ve večerníčku, jedu jak kovboj na koníčku. Potom lížu zmrzku, ty můj zrzku, hotovej s tím budu v brzku. Když nestihnu to, co má být. Na Borech teď asi budu žít.

Ref:
Nejen letní byt tu budeš mít,nos nevystrčíš a budeš hnít, dřív hodným chlapcem tak tos měl být, všechen ten sajrajt budeš teď pít. Jo strašný věci budou se dít, jak smradlavej šakal budeš teď hnít, kartáčkem na zuby podlahy mýt, jak ryby v potoce budem se třít.

Než v base to radši pod širákem. Podle posledních dostupných informací se do nedobytné kasy dostal otvírákem. Na konzervy to se ví, vždyť jsem kasař pamparý.
Ohák jsem se u Hugo Base za pade kvádro, za zbytek co se nakoupilo už nevím. Neplatil jsem nepovím.
Vy zastánci bububu. Vypadněte na Kubu, nebo jeďte na výlet. Na Sibiř si zastřílet. Drsnej, krutej vždycky byl. Včera zas bouchnul Černobyl.
Další tragédie v Temelíně. Heej brácha tam dělá na Velíně. Poslední den na nohou stát, celou noc budem rapovat.

Ref:
Nejen letní byt tu budeš mít, ty nos nevystrčíš a budeš hnít, dřív hodným chlapcem tak tos měl být, všechen ten sajrajt budeš teď pít. Jo strašný věci budou se dít, jak smradlavej šakal budeš teď hnít, kartáčkem na zuby podlahy mýt, jak ryby v potoce budem se třít.

Byl jsem vazba, teď jsem v ní. Do soudu mám 14 dní. Svědomí prej mám zpytovat. Chtějí mě tu ubytovat. Kdy mě chytli..? Co já vím? Prej nalitej neřídím. Ten polda stál s ním notorem. Já přijel jsem tam traktorem. Značky Zetor dobrej stroj. Pak zjistil jsem ten chlap má kroj. Počkej chvíli ojojoj. To je blbej stejnokroj. Šlápnu na to. Rána. Bum! Pane řidiči vystupte si pil jste rum. Rum, rum, rum, rum, rumíček. Jmenoval se Pepíček. Tak jsem tady vy soudní stolice. Chci říct jen jedno. Nejdu do věznice!
Tak co tady máme dál? Stát versus obžalovaný Josef Malghodin, řečený Kruťák: Krádaž, krácení daní, pokus o znásilnění, znásilnění, pokus o vraždu, vražda.

Ref:
Nejen letní byt tu budeš mít, ty nos nevystrčíš a budeš hnít, dřív hodným chlapcem tak tos měl být, všechen ten sajrajt budeš teď pít. Jo strašný věci budou se dít, jak smradlavej šakal budeš teď hnít, kartáčkem na zuby podlahy mýt, jak ryby v potoce budem se třít.

Další písničky hudební skupiny Českej Eminem:

Předchozí písničky hudební skupiny Českej Eminem:

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top