Video-klipy.cz

Hudební skupiny, Videoklipy, texty písní a karaoke

Hudební skupiny > L > Libimseti.cz > Libko-příběh

Karaoke k písni: Libko-příběh - Libimseti.cz


Text Písně - Libko-příběh - Libimseti.cz Text Písně - Libko-příběh - Libimseti.cz
Překlad Písně - Libko-příběh - Libimseti.cz Překlad Písně - Libko-příběh - Libimseti.cz
Videoklip k Písni - Libko-příběh - Libimseti.cz Videoklip k Písni - Libko-příběh - Libimseti.cz
Karaoke k Písni - Libko-příběh - Libimseti.cz Karaoke k Písni - Libko-příběh - Libimseti.cz




ONI: čest bičibí,čest syndy.přišel mi vzkaz od naky kurvy
byla to dost hmmm velká kost řekni podrobnost at mam tež radost jo ! krásná černovláska s velkyma kozama a to nejlepsi, že je neni zadaná. kdes ji našel hej na libku hej. fotky posilej tak chytej HOP!dostal sem šok by bych cvokkdybych s ní nešel na rande ty kokot máš recht ? odepišu hned chci s ni nekam jet ! mužem taky jet ??? bracho ty už nejsi sam ? Něco taky mam , posloucham tak ja tedy povidam tak to chcu slyšet. na libku se dívám, dívám a dívam stale chatuju a hledám a hledám. nedavno mi tam přišel novy vzkaz. řikam že to bude pičo reklama zas !ale reklama to nebyla . kdo to teda byl ??? to o čem sem snil abych sem se ji zalibil už je to tak.mužeš mi ji popsat ??? znaš to né stý tancuje, moc se nemalujé, tělem okouzluje do me se zamiluje mrde.
ONY: čus silou a taky kler chci s tebou mluvit tak pod ven fajn fajn tak kde se sejdem ? nekde na městě tam se projdem . ok na nákupy tam samy spolu zajdem dame drink hodíme řeč mam nový oběv heč heč heč.odkud ho máš ?? z libimseti tečka cézet však to znáš. jó znám už dávno taky nekoho mám fakt ?? tak říkej nenapínej. ty vnímej. sem zvědavá tak delej.sakra poslouchej.
krásný úsměv o lelo sexy tělo´hned sem vědela že chci jenom jeho !!! tak sem mu napsala at zajdem ven. a pak mi odepsal splnil se mi můj sen.sešli jsme se celý den byli spolu,líbali se a pak šli ke mě domů dal už říkat nemusim šak sama víš ted chodíme spolu! co ty ???viš co ? jednou takhle sedím do kompu pořád hledím chatuju libko a najednou něco před očima bliklo vrátím se zpět a hned píšu vzakz on odpovědej jako na rozkaz !!! že by rád mě videl nejlépe na žívo navrhla sem kino a mu se to líbilo ! jedli popcorn na film se díváli citila sem jak se ruce přibližovaly a jak to dopadlo přes libko s eto povedlo no koho bylo napadlo !!!

Další písničky hudební skupiny Libimseti.cz:

Libimseti.cz - Přes Líbko se ot povedlo
Libimseti.cz - Libimseti rap
Libimseti.cz - Libimseti příběh

Předchozí písničky hudební skupiny Libimseti.cz:

Libimseti.cz - Libim Se ti?
Libimseti.cz - LíBkO pŘíBěH
Libimseti.cz - LíBíMsEtI.Cz

Tag Cloud

Archives

    Všechny texty jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a jsou poskytovány výhradně k výukovým účelům. To top